Hyra samtalsrum

Vill du bli vår nya kollega? Nu finns det möjlighet för dig som är t.ex. coach, samtalsterapeut eller psykoterapeut att hyra rum hos oss på Samtalsstudion Södermalm i Stockholm! Det finns två samtalsrum och det ena är ledigt måndag och onsdag och det andra rummet är ledigt måndag och tisdag.

Lokalen finns på Långholmsgatan 20 i Stockholm, 3 tr, hiss finns. Det är två minuters promenad från T-bana Hornstull, uppgång busstorget och väldigt nära Långholmen, Reimersholme och Hornstulls strand om man vill ha walk and talk eller hinna gå ut en stund själv och se naturen. Det tar endast 7 minuter med tunnelbana från Stockholms Central.

Det finns ett väntrum för tre till fyra personer och ett kök med mikrovågsugn, kylskåp med frysfack, kaffebryggare och vattenkokare.

I samtalsrummen finns det whiteboardtavla, whiteboardpennor och blädderblock, klocka, värmeljus, tändstickor och pappersnäsdukar. I lokalen finns det wifi, wifi-högtalare, svartvit skrivare och i ett förråd har vi låsbara plåtskåp som du kan förvara ditt material i.

Det finns även ett bord där du kan sitta och arbeta vid behov.

Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag mer! kontakt@lottabringlof.se